Uusia ominaisuuksia DentView -virtuaalikioskilla!

Viime viikkoina teimme ison päivityksen virtuaalikioskille. Uutena ominaisuutena lisäsimme oikomisen osioon omahoito-ohjeet kaikille irtokojeille. Kun asiakas saa oikomislaitteen käyttöönsä, voi omahoito-ohjeet katsoa helposti virtuaalikioskilta. Ohjeet omalle oikomiskojeelle löytyy myös sovellukselta kotona katsottavaksi. Yhtenä esimerkkinä hammasvälien puhdistus animaatioiden avulla retentiolankaa käyttäville potilaille! 

Myös proteesiasiakkaille on lisätty omahoito-ohjeet kiinteän protetiikan rakenteille ja implanteille. Animaatiolla opastetaan mm. siltalangan käyttö ja implanttisillan puhdistus hammasväliharjalla.

Teimme ison lisäyksen myös lasten polkuihin. Lisäsimme hieman pelillisyyttä ja paljon kysymyksiä omahoitotottumuksista.

 Dataportaaliin olemme lisänneet uuden osion lasten vastauksille. Portaalista löytyy todella mielenkiintoista dataa käyttäjiltä! Muun muassa saamme tietoa siitä, kuinka paljon karkkiin käytetään rahaa viikoittain ja peseekö vanhempi lapsen hampaat vai lapsi itse.

Mainittakoon vielä, että Oulussa peräti 6215 asiakasta sai DentView:n virtuaalista omahoidon ohjausta puolen vuoden aikana! Palautteen jättäneitä Oulussa on 6214 ja keskiarvo on 4,6/5 Huikea tulos ja huikea palaute!

 

Tags :
Share This :

DentView

Recent Posts

Have Any Question?

Go to FAQ

Categories

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

EMPOWERING GENERATIONS OF SMILES!

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle jättämällä yhteystietosi!

© 2022 DentView® Ltd. Patents Pending Innovation. All Rights Reserved.

Jaa tämä:

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...
%d bloggaajaa tykkää tästä: