DENTVIEW JA COVID-19

COVID-19 vaikutti huomattavasti suun terveydenhuollon käytäntöihin keväällä 2020. Kiireettömään hammashoitoon pääsyä rajoitettiin ja hoitokäytäntöjä muutettiin. Keväällä kertynyt hoitovelka odottaa nyt purkamista.
​Kun hoitoon pääsy on hoitovelan vuoksi hankaloitunut, korostetaan ennaltaehkäisevän hoidon merkitystä. Myös thl ohjeistaa suunterveydenhuoltoa panostamaan ennaltaehkäisevään työhön väestön suun terveyden heikkenemisen ehkäisemiseksi (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/ohje-suun-terveydenhuollon-yksikoille-covid-19-epidemian-aikana).

Tähän tarkoitukseen DentView tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden koska DentView ei sido hammashuollon resursseja muusta akuutista hoidosta! Kun hoitovelkaa on paljon, lisääntyy myös akuuttihoidon tarve. Tällaisena aikana on vaikea vapauttaa hammashoidon resursseja ammattilaisen tekemään ennaltaehkäisevään hoitoon.  

Altistumisten ehkäisy on myös huomioitu DentView:n käytössä. Jotta asiakkaiden väliset kontaktit hammashoitoloiden odotustiloissa pysyisivät mahdollisimman vähäisenä, kaikkea ylimääräistä viipymää odotustiloissa tulisi välttää. DentView on kuitenkin suunniteltu käytettäväksi sille erikseen tarkoitetussa yksityisessä tilassa. Lisäksi DentView:n käyttö on tarkoitettu toimivan ajanvarauksella, jolloin käytön ajoitus on mahdollista ohjata niin, että asiakkaiden kontaktit odotustiloissa pysyvät vähäisinä. 

Suosittelemme lämpimästi DentView:ä myös epidemia-aikana! 
Tags :
Share This :

DentView

Recent Posts

Have Any Question?

Go to FAQ

Categories

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

EMPOWERING GENERATIONS OF SMILES!

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle jättämällä yhteystietosi!

© 2022 DentView® Ltd. Patents Pending Innovation. All Rights Reserved.

Jaa tämä:

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...
%d bloggaajaa tykkää tästä: